Persoonlijk leiderschap met impact

Wij organiseren met regelmaat diverse thema-workshops en trainingen. Deze workshops worden ook incompany verzorgd. Vraag je je af of jouw (organisatie)doel wordt gerealiseerd in een van deze workshops, neem dan contact met ons op.


Conflicthantering en Onderhandelen
Waar wordt samengewerkt, liggen conflicten op de loer. Juist hierin liggen kansen voor positieve verandering en vernieuwing. In het effectief hanteren van conflicten speelt onderhandelen een zeer belangrijke rol.
Een vaardige onderhandelaar weet bevredigende resultaten te behalen én daarbij een goede relatie te behouden met de andere partij.  In deze training worden inzichten en methodieken aangereikt die je in staat stellen om constructief met conflicten om te gaan en doeltreffend te onderhandelen.


Succesvol Onderhandelen voor Secretaresses
Als secretaresse kom je met grote regelmaat in situaties terecht waarin je kunt onderhandelen. Jouw klantgerichte houding maakt dat je veelal goed en snel wilt helpen, ook als je hier minder tijd voor hebt. In deze training leer je hoe je voor jouw eigen belangen, mening en wensen kunt opkomen zonder dat het de relatie met je collega, klant of manager schaadt.


De Ondernemende Adviseur
In veel functies wordt tegenwoordig niet meer een louter operationele rol verwacht, maar zeker ook een adviserende rol. Zowel manager als medewerker worden steeds meer gezien als expert in hun vakgebied. En van hen wordt verwacht dat zij proactief en effectief meedenken over vragen en problemen. Om zo tot een deskundig advies te komen. In deze training ga je je verder bekwamen in de rol van adviseur, zowel in de expertrol als in de partnerrol.


Netwerken en Lobbyen - beleidsambtenaar
Deze training is speciaal bedoeld voor beleidsambtenaren die de belangen van de gemeente effectiever bij de netwerkpartners naar voren willen brengen. Wat moet je kennen, kunnen en (vooral) doen om een goede netwerker/lobbyer te zijn. En wat is jouw persoonlijke netwerkstijl en welke dilemma’s brengt het netwerken jou.


Hoe verhoog ik mijn Zelfvertrouwen en Enthousiasme
Verkopers, accountmanagers, adviseurs, verkopers binnendienst en verder iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil vergroten komen tot hun recht in dit seminar. De vragen ‘wie ben ik’, ‘hoe kom ik over’, ‘waar sta ik voor’ en ‘waar wil ik naar toe en hoe bereik ik dat’ staan centraal.


Resultaatgericht Netwerken
Na deze training ben je in staat om actief en bewust deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten met als doel het leggen van de juiste contacten. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van netwerken en je leert hoe een netwerk wederzijds voordeel kan opleveren. Ook leer je hoe om te gaan met verschillende situaties die je tijdens netwerken tegenkomt.


Time Management
Heb je het idee dat de tijd je telkens ontglipt? In deze tweedaagse training ben in je staat op basis van doelen en prioriteiten, die in overeenstemming zijn met wat je in het leven en werk belangrijk vindt, je tijd effectiever en efficiënter in te delen. Je ontdekt waar jouw grenzen liggen en hoe je die duidelijk aan kunt geven. Tijd kun je niet managen, wel jezelf in het managen van de beschikbare tijd!


Werken vanuit Persoonlijke Kracht en Vitaliteit
Deze training is gemaakt voor managers en professionals die een (te) hoge werkdruk ervaren en hier op een daadkrachtige manier mee om willen gaan om effectief en ontspannen te kunnen functioneren. Jouw persoonlijke benadering en hantering van stresssituaties vormen het uitgangspunt voor deze training.


Met Vertrouwen en eigen Persoonlijke Kracht de Veranderingen tegemoet met RET
In deze workshop ga je aan de slag met het omvormen van ineffectief gedrag naar effectief gedrag. Door middel van Rationele Effectieve Training (RET) en rollenspellen krijg je inzicht in je eigen belemmerende overtuigingen en (non-verbaal) gedrag en de effecten daarvan op hoe je met veranderingen in werksituaties omgaat.